Απόρρητο &
Προστασία δεδομένων

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την Istion Yachting!

Σε έναν κόσμο αυξανόμενης ανησυχίας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, η Istion Yachting δεσμεύεται ισχυρά ως προς τον σεβασμό του απορρήτου και την εφαρμογή μέτρων για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) (ΕΕ) 2016/679.
Από τη στιγμή που αλληλεπιδράτε μαζί μας, είτε απ' ευθείας είτε μέσω τρίτου, συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ανταλλαγής email είτε μέσω των ιστότοπων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των διαγωνισμών μας.
Ποτέ δεν μοιραζόμαστε ούτε αποκαλύπτουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται είτε από την ισχύουσα νομοθεσία είτε απαιτείται για την εκπλήρωση των υπηρεσιών, των συμβατικών υποχρεώσεων και των έννομων συμφερόντων. Ακόμα και έτσι, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας, στο βαθμό βέβαια που η διατήρηση αυτών δεν επιβάλλεται από τον Νόμο.
Παρακαλούμε να αφιερώσετε χρόνο για να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση Απορρήτου, τους Όρους χρήσης μας και τυχόν υποστηρικτικά έγγραφα που αναφέρονται στο παρόν, ώστε να έχετε σαφή κατανόηση των όρων με τους οποίους συμφωνείτε στην περιήγηση και τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, την παραγγελία των προϊόντων και υπηρεσιών μας και γενικά την αλληλεπίδραση μεταξύ μας.
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε, αλλά εάν αισθάνεστε ότι διαφωνείτε με τις πολιτικές μας ή με οποιουσδήποτε όρους και προϋποθέσεις αυτών, παρακαλούμε να μην προχωρήσετε σε περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας μας και να κατανοήσετε ότι ενδέχεται να μην μπορούμε να δεχτούμε την κράτηση σκάφους ορις ναύλωση ή την παραγγελία σας.

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 24 Μαΐου 2018 και έχει ως στόχο να σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης των ιστότοπών μας, όταν εγγράφεστε στα ενημερωτικά δελτία και τις εκδόσεις μας, όταν μας ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από εμάς ή όταν λαμβάνετε μέρος σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνουμε.

Η Πολιτική Απορρήτου μας καλύπτει τα εξής:
1. Νομική βάση & σκοπό της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
2. Τρόπο συλλογής προσωπικών δεδομένων
3. Είδος προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε
4. Τρόπο χρήσης των προσωπικών δεδομένων
5. Αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων
6. Τρόπος διανομής των προσωπικών δεδομένων
7. Τα δικαιώματά σας στα προσωπικά σας δεδομένα

Η Istion Yachting επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) (ΕΕ) 2016/679 και τον ελληνική νομοθεσία 4624/2019 και έχει λάβει όλα τα εύλογα οργανωτικά, τεχνικά και ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, κατάχρηση, ανίχνευση, απώλεια ή καταστροφή.

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων:
Πλήρης επωνυμία του νομικού προσώπου: ΙΣΤΙΟΝ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Μ.Ε.Π.Ε.
Γ.Ε.ΜΗ.: 000116968308000
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 1 & Γκούμη, 17455 Άλιμος
Τηλ.: 210 98 11 515
e-mail: privacy@istion.com

YΤα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία:
• βάσει της συγκατάθεσής σας να τα επεξεργαστούμε με σκοπό:
α) να επικοινωνήσουμε μαζί σας, β) να σας παρέχουμε προσφορές, γ) να σας κοινοποιούμε τα νέα της εταιρείας και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρησή μας.
• βάσει λειτουργικών και συμβατικών απαιτήσεων με σκοπό τη σύναψη ή εκτέλεση οποιασδήποτε σύμβασης μαζί σας και την εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτήν.
• βάσει νομικών απαιτήσεων που επιβάλλονται από τους ισχύοντες κανονισμούς, όπως για τους σκοπούς της κοινοποίησης και της καταχώρισης που είμαστε υποχρεωμένοι να εκτελέσουμε σύμφωνα με τους νομοθετικούς όρους για την άσκηση της δραστηριότητας της πώλησης σκαφών αναψυχής, της ναύλωσης σκαφών αναψυχής και της σύναψης συμφωνιών πώλησης ή ναύλωσης σκαφών αναψυχής.
• βάσει άλλου έννομου συμφέροντος, όπως για τους σκοπούς:
α) της βελτιστοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις σας, β) της αξιολόγησης της εμπειρίας σας αναφορικά με τις υπηρεσίες μας και το σκάφος που ναυλώσατε, γ) της βελτίωσης του περιεχομένου του ιστότοπού μας, δ)της βελτίωσης των επιχειρηματικών διαδικασιών, ε) των προσπαθειών προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας (marketing).

Καθώς συλλέγουμε πληροφορίες από πολλές πηγές, τις έχουμε ομαδοποιήσει για να σας διευκολύνουμε στην αναφορά ανά τύπο αλληλεπίδρασης και ανά κανάλι αναζήτησης και επικοινωνίας μαζί μας.

Άμεση αλληλεπίδραση
Σε περίπτωση που επιλέξετε:
• να υποβάλετε αίτημα για πληροφορίες
• να κάνετε μια έρευνα για προϊόντα ή υπηρεσίες
• να πληρώσετε για προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας μας
• να εγγραφείτε στα ενημερωτικά δελτία και τις εκδόσεις μας
• να εγγραφείτε και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό, προωθητική ενέργεια ή έρευνα
• να μας δώσετε σχόλια σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας
• να εγγραφείτε για να γίνετε μέλος του Istion World Club
• να αλληλεπιδράσετε με την εταιρεία μας για οποιονδήποτε άλλο σκοπό

τότε μπορείτε να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα:
• συμπληρώνοντας φόρμες μέσω των δικτυακών μας τόπων
• συμπληρώνοντας φόρμες όταν μας επισκέπτεστε σε εκθέσεις
• επικοινωνόντας μαζί μας ταχυδρομικώς, τηλεφωνικώς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτοπροσώπως ή με άλλο τρόπο.

Έμμεσες αλληλεπιδράσεις:
Ενδέχεται να λάβουμε προσωπικά σας δεδομένα από τρίτους, όπως από συνεργαζόμενους μεσίτες πωλήσεων σκαφών αναψυχής, από μεσίτες ναύλωσης σκαφών αναψυχήςή από ταξιδιωτικά γραφεία, όταν θα κάνετε μια έρευνα ή παραγγελία για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω αυτών.

Αυτοματοποιημένες τεχνολογικές αλληλεπιδράσεις:
Μπορεί να συλλέγουμε αυτόματα στατιστικά και τεχνικά δεδομένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν τη συσκευή και την πόλη σας, αλλά όχι εσάς ως άτομο. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας αρχεία καταγραφής διακομιστών, cookies και τεχνολογίες και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων που παρέχονται από τρίτους προμηθευτές, όπως η Google με έδρα εκτός ΕΕ. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική μας για τα cookies.
Όταν μας ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή, επεξεργασία, αποθήκευση και χρήση των πληροφοριών σας αποτελεί ευθύνη του παρόχου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της αντίστοιχης πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε να βλέπουμε τις πληροφορίες που μοιράζεστε μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και οι πάροχοι των πλατφορμών μας παρέχουν εργαλεία ανάλυσης τα οποία χρησιμοποιούμε για σκοπούς ενημέρωσης και ανάλυσης μάρκετινγκ.
Σε περίπτωση που ναυλώνετε σκάφος, είναι επίσης πιθανό να συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες παρακολούθησης συντεταγμένων του σκάφους, κυρίως για λόγους ασφάλειας και χειρισμού έκτακτης ανάγκης, αλλά και για να βελτιώσουμε το επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνετε στη βάση ναύλωσης.

Ο όγκος και το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε είναι ανά πάσα στιγμή εύλογος, αναγκαίος και διατηρείται στην ελάχιστη απαίτηση που επιβάλλεται από το κριτήριο της αναγκαιότητας για την επιχειρησιακή και συμβατική εκτέλεση, τη νομική απαίτηση ή άλλο έννομο συμφέρον ανά επίπεδο αλληλεπίδρασης.

Εκτός από τους συγκεκριμένους σκοπούς που έχουν συμφωνηθεί μαζί σας, οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία και να χρησιμοποιηθούν χωρίς την επίγνωση ή τη συγκατάθεσή σας μόνο για νόμιμους σκοπούς, όταν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Οι δύο κύριες χρήσεις των δεδομένων σας εξυπηρετούν:
α) λειτουργικές/νομικές απαιτήσεις και β) την προώθηση (marketing).

Λειτουργικές και νομικές απαιτήσεις είναι:
• να ανταποκριθούμε σε ένα ερώτημα ή σε μια επαφή άλλου σκοπού που έχουμε λάβει από εσάς
• να προετοιμάσουμε μια σύμβαση που πρόκειται να συνάψουμε μαζί σας
• να εκτελέσουμε μια σύμβαση που έχουμε συνάψει μαζί σας ή να σας παράσχουμε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που έχετε παραγγείλει
• να συμμορφωνόμαστε με νομικές, θεσμοθετημένη ή ρυθμιστικές υποχρεώσεις
• να εξυπηρετήσουμε ή να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας (ή τα συμφέροντα τρίτων)

Σχετικά με την προώθηση (marketing):
Η Istion Yachting δεν θα πουλήσει ποτέ ούτε θα διαθέσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε τρίτο για σκοπούς διαφήμισης. Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας για:
• να βελτιώσει το περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα των ιστότοπών της
• να διενεργήσει εσωτερική ανάλυση μάρκετινγκ
• να κοινοποιήσει προσφορές και ειδήσεις που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

Εάν επικοινωνήσατε μαζί μας ζητώντας πληροφορίες ή ζητήσατε αγαθά ή υπηρεσίες από εμάς ή εγγραφήκατε στα ενημερωτικά δελτία ή τις εκδόσεις μας ή εγγραφήκατε σε διαγωνισμό ή προωθητική ενέργεια που διοργανώνουμε ή μας δώσατε τα στοιχεία επικοινωνίας σας κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης ή λάβατε αγαθά ή υπηρεσίες από εμάς και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε εξαιρεθεί από μια τέτοια δραστηριότητα, τότε ενδέχεται να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς.

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας
Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στους διακομιστές μας και σε προστατευμένες φυσικές θέσεις αποθήκευσης στα κεντρικά μας γραφεία, καθώς και σε διακομιστές που ανήκουν σε τρίτους, όπως εξηγείται περαιτέρω παρακάτω. Εφαρμόζουμε διάφορες διαδικασίες και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού ασφαλείας (τεχνολογία ελεγχόμενης πρόσβασης και παρακολούθηση CCTV) και λογισμικού (τείχος προστασίας, antivirus, κρυπτογράφηση δεδομένων) για την προστασία των πληροφοριών σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση ή αποκάλυψη.
Όπως σχεδόν κάθε επιχείρηση παγκοσμίως, έτσι και εμείς λαμβάνουμε βασικές υπηρεσίες για την επιχείρηση, όπως η ηλεκτρονική αλληλογραφία και η αποθήκευση δεδομένων, από εξωτερικούς προμηθευτές. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή μόνο αξιόπιστων προμηθευτών, όπως η Google, η Microsoft, το Dropbox και το Mailchimp, ιδίως επειδή επεξεργάζονται και αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε δικούς τους διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε πολλές χώρες και έτσι ενδεχομένως βρίσκονται εκτός της χώρας όπου ζείτε ή της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής.
Παρά τη λήψη όλων των εύλογων μέτρων, είναι κατανοητό ότι καμία επιχείρηση δεν μπορεί να εξαλείψει πλήρως τους κινδύνους ασφαλείας που σχετίζονται με τις πληροφορίες.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας
Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε ή όπως επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία και τους κανονισμούς (συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών και λογιστικών απαιτήσεων καθώς και των σκοπών μιας έρευνας ή διαφοράς).
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τις δικές μας δραστηριότητες μάρκετινγκ (π.χ. ενημερωτικά δελτία και δημοσιεύσεις) και άμεσα θα ενημερώσουμε τις προτιμήσεις σας, ώστε να μην λαμβάνετε πλέον δραστηριότητες μάρκετινγκ από εμάς. Ωστόσο, τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουν συλλεγεί προηγουμένως (συμπεριλαμβανομένων τυχόν ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανταλλάξατε) μπορούν και θα διατηρηθούν για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς (όπως όταν οι πληροφορίες αυτές σχετίζονται με προηγούμενη παραγγελία προϊόντων ή υπηρεσιών σας).

Η κοινοποίηση των πληροφοριών σας περιορίζεται αυστηρά στην εξυπηρέτηση νόμιμων σκοπών και η Istion Yachting δεν θα πωλήσει ποτέ ή θα διαθέσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τις πληροφορίες σας σε τρίτους για σκοπούς πέραν των λειτουργικών ή νομικών απαιτήσεων.
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι προσβάσιμα από το προσωπικό μας μέσω ενός δομημένου συστήματος εξουσιοδότησης και επιπέδων πρόσβασης, καθώς ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά από απομακρυσμένες τοποθεσίες (όπως όταν βρίσκονται σε μια μαρίνα). Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε θέματα προστασίας δεδομένων, ώστε να κατανοεί επαρκώς τον πιθανό κίνδυνο ζημίας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων και φροντίζει να διασφαλίζει ότι οι πρακτικές χειρισμού τους ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αυτό (έτσι, για παράδειγμα, τα εκτυπωμένα έγγραφα ναύλωσής σας θα περνούν από τα διάφορα στάδια που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας απόπλου πάντα κλεισμένα σε εταιρικό φάκελο και δεν θα αφήνονται ποτέ αφύλακτα ή προσβάσιμα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα).
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιούνται από εμάς στη βάση του τί είναι αναγκαίο να κοινοποιηθεί σε παρόχους υπηρεσιών (π.χ. πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής, εταιρείες ανάλυσης, υπηρεσίες pay per click (PPC) και ηλεκτρονικών Newsletters), επιχειρησιακούς συνεργάτες (π.χ. διαχειριστές στόλου, ναυλομεσίτες, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, πληρώματα σκαφών αναψυχής, διαχειριστές βάσεων ναύλωσης), άλλους προμηθευτές (για όσο διάστημα απαιτείται για να σας παρέχουν υπηρεσίες ή αγαθά που παραγγέλνονται μέσω ημών) και αρμόδιες αρχές, αλλά ο όγκος των πληροφοριών σας που θα κοινοποιούνται θα περιορίζεται πάντοτε στο ελάχιστο που απαιτείται για τον σκοπό που προορίζεται να εξυπηρετήσει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων.

Με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε, υπό ορισμένες συνθήκες:
• να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
• να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα
• να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα
• να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
• να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
• να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλη εταιρεία
• να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας- να υποβάλετε καταγγελία

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@istion.com. Πριν απαντήσουμε στο αίτημά σας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να παράσχετε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το αίτημά σας, ενώ θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απαντήσουμε εντός εύλογου χρόνου. Συνήθως δεν απαιτούμε αμοιβή για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε άλλο αίτημα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα), αλλά λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να χρεωθεί αμοιβή σε περιπτώσεις αιτημάτων που είναι σαφώς αβάσιμα, επαναλαμβανόμενα ή υπερβολικά.

Ο παρών δικτυακός τόπος παρέχεται ως έχει και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν προορίζονται μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Αυτός ο ιστότοπος δεν προορίζεται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από παιδιά. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου επιβεβαιώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών- αν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να ζητήσετε προηγουμένως την άδεια του γονέα/κηδεμόνα σας και χωρίς αυτή τη συγκατάθεση δεν επιτρέπεται να μας παρέχετε πληροφορίες, αλλά σε περίπτωση που το κάνετε, θα σταματήσουμε να τις επεξεργαζόμαστε αμέσως μόλις το αντιληφθούμε.
Εκτός εάν αναφέρεται ρητώς διαφορετικά, τόσο οι φωτογραφίες και τα τα βίντεοόσο και οι προδιαγραφές και τα γραφικά των σκαφών αναψυχής και των υπηρεσιών είναι απλώς ενδεικτικά και μη δεσμευτικά- η εξάρτηση από τις πληροφορίες του ιστότοπου για οποιονδήποτε σκοπό γίνεται με αυστηρή ευθύνη του χρήστη. Τα σκάφη αναψυχής και οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιγράφονται σε γραπτή δήλωση προσφοράς που παρέχεται από την Istion Yachting ώς απάντηση στην αναζήτησά σας προϊόντων ή/και υπηρεσιών. Τίποτα σε αυτόν τον ιστότοπο δεν συνιστά συμβουλή, ούτε η μετάδοση, η λήψη ή η αποστολή οποιασδήποτε πληροφορίας δημιουργεί οποιαδήποτε συμβατική σχέση. Οι τιμές και οι ενδείξεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των σκαφών αναψυχής, των υπηρεσιών, των καπετάνιων και του πληρώματος σε αυτόν τον δικτυακό τόπο δίνονται μόνο για λόγους καθοδήγησης.
Η συμπερίληψη συνδέσμων προς άλλους δικτυακούς τόπους αποσκοπεί μόνο στην εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες ενδιαφέροντος και δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως σύσταση ή έγκριση από την Istion Yachting των απόψεων που εκφράζονται στους εν λόγω δικτυακούς τόπους. Η Istion Yachting δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο, τη διαθεσιμότητα ή την πολιτική απορρήτου των εν λόγω δικτυακών τόπων, τους οποίους οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται, να περιηγούνται ή να χρησιμοποιούν με δική τους ευθύνη. Όταν φεύγετε από τον ιστότοπό μας για να μεταβείτε σε άλλον, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας που θα επισκεφθείτε.
Καταβάλλεται εύλογη προσπάθεια να διατηρούνται οι πληροφορίες του ιστοτόπου ενημερωμένες και σωστές, αλλά δεν δίνουμε καμία ρητή ή σιωπηρή δήλωση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα, την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό, την εμπορευσιμότητα ή τη διαθεσιμότητα όσον αφορά τον ιστοτόπο ή τις πληροφορίες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τα σχετικά γραφικά που περιέχονται στον ιστοτόπο για οποιονδήποτε σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ή δαπάνη, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, αποζημιώσεων, άμεσων, έμμεσων ή επακόλουθων ζημιών, απώλειας δεδομένων, εισοδήματος ή κέρδους, απώλειας ή ζημίας σε περιουσιακά στοιχεία ή αξιώσεων από τρίτους, οι οποίες προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο σε σχέση με την αντιγραφή ή τη χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού που περιέχεται ή αναφέρεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από τη χρήση αυτού του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πληροφοριών σχετικά με τα σκάφη αναψυχής και τα πληρώματα που περιγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο).

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τα cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται από τον διακομιστή δικτύου στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στη συσκευή σας, ώστε να επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να αναγνωρίζει τη συσκευή σας (αλλά όχι εσάς προσωπικά) και να θυμάται αν έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπό μας στο παρελθόν. Τα cookies είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους μεγάλους δικτυακούς τόπους- όταν επισκέπτεστε τους δικτυακούς τόπους μας, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς αυτόματα μέσω cookies ή παρόμοιας τεχνολογίας.

Απαραίτητα cookies:
Για παράδειγμα, αυτά περιλαμβάνουν τα cookies που σας επιτρέπουν να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας και να κάνετε σχόλια στον ιστότοπό μας. Εάν ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να μπλοκάρει αυτά τα cookies, τότε αυτές οι λειτουργίες και υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν για εσάς.

.